hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Ens donen les gràcies des de Kenya

26 Desembre 2017

Arriben històries de les joves de Kimlea, el projecte de Montblanc.

Com cada any, la Fundació Montblanc aporta donatius al projecte de Kimlea Training Center de Kenya amb un objectiu molt clar: aconseguir que les joves que viuen en extrema pobresa i no han pogut seguir els seus estudis, es puguin formar perquè puguin aconseguir una feina o, fins i tot, obrir un petit negoci. Per poder fer-ho, la Fundació compta amb l'ajuda de molts donants privats que creuen en el projecte.

Kianda Foundation, la contrapart local a Kenya, a part de desitjar unes bones festes per a tothom, ens ha fet arribar dues històries d'unes joves que són becades per la Fundació per a Kimlea. Elles es diuen Lucky i Anastasia i són dues noies molt treballadores.

La Lucky té tres germans (ella és la gran) i ens explica que subsisteixen diàriament gràcies als ingressos de la seva mare, qui treballa de cuinera a un orfenat. La Lucky estima molt a la seva mare i, per això, els caps de setmana l'ajuda en la seva feina i li ensenya habilitats noves que ha anat aprenent amb Kimlea perquè li resulti més fàcil la feina. El seu desig és, un cop acabi els estudis, poder trobar una feina ràpidament que li permeti ajudar a la seva família.L'Anastasia és una jove que té sis germans. Per poder sobreviure, la seva mare ven fruites al mercat mentre el seu pare cultiva el menjar que necessita la família de l'Anastasia per sobreviure. Hi ha mesos que estan millor, però altres que no ho passen gens bé: tot depèn de la pluja; hi ha temporades bones, però n'hi ha d'altres que no creix absolutament res. La família de l'Anastasia no viu a prop de l'escola, de fet, viuen en un altre comtat, però ella sempre ha volgut formar-se i això està fent. Els seus pares creuen molt en ella i, per això, tot i que sovint no tenen res per menjar, l'ajuden a pagar una habitació propera a Kimlea; li costa 5 euros al més, però l'habitació no té ni aigua, ni llum i el terra és de sorra. Tot i les dificultats, l'Anastasia està molt il·lusionada amb els seus estudis.Des de la Fundació vetllem perquè moltes més noies com la Lucky i l'Anastasia puguin completar els seus estudis i així ajudar, quan acabin, a les seves famílies. Ens ajudes? Pots fer un donatiu clicant abaix:

 


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.