hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

DDHH al Congo

Enfortiment de dones universitàries en l'entorn universitari de Kinshasa

 • Informació

  Fitxa tècnica

  Localització: Kinshasa, República Democràtica del Congo

  Contrapart: Dd & f. CECFOR

  Beneficiaris: 425 universitàries i 750 batxillers

 • Què fem

  DDHH

  Aquest projecte, subvencionat per l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona , contribuirà a la promoció i protecció dels drets humans, especialment els drets de la dona, a la República Democràtica del Congo, mitjançant la formació i la participació directa d’universitàries congoleses.

  El programa consisteix en la difusió d'un coneixement més profund dels drets humans en el medi universitari, la promoció d'inquietuds concretes d'actuació de les estudiants i en donar el suport necessari per posar-les en pràctica .

  L'objectiu final és crear un clima més afable als campus universitaris i preparar futures dirigents del país com a agents actius de protecció d'aquests drets.

  El temes principals que es treballaran seran: l'eradicació de la pobresa, la promoció de l'equitat de gènere, la garantia de sostenibilitat ambiental, la defensa dels drets humans, la democratització i el respecte a la identitat cultural, la generació de capacitats i l'organització comunitari.

 • Com ajudar

  Com ens pots ajudar

  Ajuda’ns a formar a joves.

  • Pots fer un donatiu a través de PayPal aquí:  • Per BIZUM amb el codi: 03367

  Si necessites un certificat, envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.