hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Capacitació d'universitàries que generin iniciatives de ciutadania a Kinshasa, RD del Congo

01 Octubre 2014

Avui es dóna inici a un nou projecte de caràcter anual a Kinshasa, "Drets humans i capacitació de joves universitàries que generin iniciatives de ciutadania", dirigit a la comunitat universitària. 

El projecte s'executa amb la col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i l'ONG Centre Congolais de Culture, de Formation et de Développement (CECFOR) de Kinshasa; compta també amb el suport de l'Associació de Dones juristes a Kinshasa, i amb la direcció de les juristes M. José Font Boix (Barcelona) i Nadine Omoya Mundala (Kinshasa).

El projecte dóna continuïtat a l'executat durant el curs passat. Un dels objectius del projecte és la capacitació i motivació d'un nou grup de 25 estudiants formadores perquè duguin a terme accions de sensibilització, en primer lloc, enmig universitari i també al mig escolar, amb els alumnes d'últims anys del batxillerat que en uns mesos s'incorporaran al món universitari.

D'altra banda, el projecte contempla reforçar les capacitats de les universitàries capacitades en el projecte anterior, posant en marxa micro-accions fruit de l'empoderament en drets humans promogut a la primera fase del projecte, i per fomentar la participació en iniciatives de ciutadania.


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.